sábado, 15 de noviembre de 2014

Setmana de pràctica i reflexió educativa: DIVENDRES 14 DE NOVEMBRE

Divendres va ser un dia complet i ple d'activitats. La primera va ser a les 10:00h. Era una exposició de material didàctic, Nathan. Un cop havies vist i tocat l'exposició, havien tres tallers: el primer era  de matemàtiques, el segon de motricitat fina i el tercer del llenguatge. Aquests tallers et donaven una mostra de com es podria treballar a l'aula d'educació infantil amb aquest material didàctic. 


Taller del llenguatge

Taller de les matemàtiques









 Taller de motricitat fina 1
Taller de motricitat fina 2


















L'activitat següent, a les 12:00h, tocava la sessió "Tauletes digitals a l'aula" de la qual n'en faré una entrada més endavant.





Tercerament, vam tenir una conferència a les 15:30h fins les 17:30h  anomenada "El silenci del Jonc", conferència feta per Susana Barranco, mare den Jonc, un nen amb una malaltia concreta. Susana va ser la directora i creadora del documental on explicava com era el seu fill Jonc, i com era la seva vida amb aquesta discapacitat que pateix.





I per últim, però no per això menys important, a les 17:30h ens reuniem amb Roser Ros per continuar la sessió 1 de contes del dimarts dia 11. En aquesta sessió vam haver d'explicar un conte davant la resta de companyes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario