jueves, 27 de noviembre de 2014

Marcadors de google

Els marcadors de google són eines que google ofereix situades a la part superior dreta del navegador. En aquesta eina se'ns permet guardar com a enllaços directesaquelles pàgines web que volem tenir ben localitzades, o també es diuen com a "favorites".

L'accés a aquests enllaços és universal, es pot accedir des de qualsevol dispositiu online per què queden guardats a google.


Com s'activen i es desactiven els marcadors?




Els trobem a la part superior dreta de la barra de google, el seu símbol és una estrella groga.

Quan cliquem a l'estrella ens surten dues franges:
La primera on posarem el nom del web que guardarem com a marcador
La segona, que com ja sabem, podem organitzar els webs en carpetes, doncs, seleccionarem la carpeta on guardarem el web.
Un cop introduides les dades cliquem fet i ja tindrem el nostre marcador google.
Aquí podem veure què és el que podem fer amb els marcadors google i accions que ens poden ajudar al seu ús:


A la part superior dreta de la barra de Google, trobem una icona amb forma de clau anglesa, doncs si cliquem ens portarà a la pestanya d'eines.
Per activar els marcadors hem d'activar la icona de l'estel i per desactivar tornem a clicar i es desactiva, i es desenmarca.
Donem clic a guardar i haurem acabat d'enllestir la nostra tasca.

NOTA: Si desactives els marcadors, el botó "marcadors" desapareixerà de la barra de google, però podràs continuar administrant els marcadors que ja haies guardat des d'aquest web:https://www.google.com/bookmarks/


Com s'afegeix un marcador?



Una vegada finalitzada la tasca d'activar els marcadors, ara explicarem com afegir un marcador.
En primer lloc has d'accedir al lloc on vols afegir el teu marcador. A la part superior dreta veuràs la icona de l'estrella i la cliques.
Si et surt indicat inicies la teva sessió amb el teu compte de google.

Buscar i administrar els teus marcadors


Si vols buscar i obrir ràpidament els marcadors que has afegit anteriorment, has de fer clic a Marcadors que està situat a la barra de google. Ens sortirà un menú desplegable i diverses opcions, hem de seleccionar un marcador de la llista per accedir al lloc.


Una altra opció és administrar els teus marcadors de del següent web:https://www.google.com/bookmarks/


Com importar els marcadors d'Internet Explorer als marcadors de google


De vegades tenim els marcadors guardats al nostre navegador web, per exemple, a Inernet Explorer, doncs en aquest cas, també teniml'opció d'importar-los als marcadors de google.
En primer lloc haurem de fer clic al botó Inicia la sessió de la barra de google, i així iniciar la sessió del nostre compte a google.
Fem clic al botó desplegable dels Marcadors i seleccionem Importar favorits de IE (Internet Explorer). Seleccionem els marcadors que volem importar i cliquem l'opció importar.
Enllaços:
https://support.google.com/toolbar/answer/43305?hl=es


Aquesta entrada ha estat realitzada de manera conjunta amb Rebeca i Marta Pagan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario