lunes, 3 de noviembre de 2014

Google Sites


Google Sites és una aplicació gratuita que ofereix Google per crear senzilles pàgines web. No en s cal cap coneixement HTML i no necessita ni instalació ni manteniment de software ni hardware.
Està pensada per usuaris amb 0% d'experiència en disseny web. A més, És molt fàcil de combinar amb altres aplicacions de Google.


Per crear un sites hem d'entar a l'aplicació i clicar el botó de crea. El primer pas és posar el nom de la pàgina i escollir el grau de privacitat que volem, és a dir, si el volem fer públic o no. Desprès podem escollir el tema o plantilla que volem utilitzar per la nostra web i per editar-la només hem de clicar en el botó edita i escriure el que desitjem. També podem canviar el tipus de lletra, el color, la negreta, la cursiva, etc.
Podem crear noves pàgines que apareixen com a pestanyes dins la web. Per crear-les hi ha un botó al costat del d'edició on posa nova pàgina.
Google Sites és una eina molt senzilla i combinable amb altres aplicacions. Es poden adjuntar documents, presentacions de powerpoint , vídeos (a través de youtube), imatges, audios, hipervíncles a altres webs, etc.
Per últim, podem compartir el sites amb altres usuaris i podem escollir si poden editar-lo o no.


Nosaltres, per el treball del "Bon comunicador" vam crear un sites per recollir tota la informació sobre el periodista Victor Amela. Vam crear sis pàgines per classificar la informació que teniem i vam modificar la plantilla de la web i la capçalera afegint una imatge de fons.








Aquest és el link del sites que vam crear: Google Sites Victor Amela


Aquesta entrada ha estat realitzada de manera conjunta amb Rebeca Losada i Marta Pagan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario