jueves, 30 de octubre de 2014

L'editor de vídeo de youtube : Creem una endevenilla


Google també ofereix una aplicació per l'edició de vídeos, la coneguda i exitosa web de youtube. Per poder fer ús d'aquest editor necessitem un conte al Gmail.
En el cas que ja tinguem un vídeo editat i muntat i volem penjar-lo només hem de clicar aselecciona fitxer per penjar, escollir el vídeo i esperar a que es carregui.


Per crear un nou vídeo tenim les opcions que apareixen a la dreta de la pantalla. L'última icona és l'editor i per accedir, tan sols hem de clicar on posa edita. 




El primer pas és escollir els vídeos o imatges que volem que formin part del nostre vídeo. Per fer-ho, hi ha dues possibilitats, o bé, que els tinguem desats a l'ordinador i els afegim, o bé, podem buscar-los directament a la web de youtube. Una altra facilitat que ens ofereix aquesta aplicació és que podem buscar vídeos a la web sota la llicència Creative Commons, de manera que podem editar-los i modificar-los sense restricció.
Una vegada tinguem tot el material, hem d'arrossegar-lo en l'ordre que ens convingui a la barra que ens apareix a sota.
A més, podem posar diapositives amb text, música de fons de la galeria de youtube, i perfeccionar el vídeo aplicant transicions.






Quan ja tinguem el vídeo muntat, hem de clicar el botó de crea un vídeo, i el vídeo es publicarà a youtube.

Per probar aquest editor de vídeo, a classe vam crear una endevinalla introduint els elements que hem esmentat: vídeos, imatges, text, música i transicions. El treball el vam fer per parelles, en el meu cas la Rebeca Losada i aquest ha estat el resultat, sabeu que és?



Aquesta entrada està realitzada de manera conjunta amb Rebeca Losada. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario