sábado, 25 de octubre de 2014

Feedly




El Feedly és una eina que ens permet la organització i l'accés ràpid des d'un navegador web o des d'un telèfon mòbil a la gran multitud de notícies i actualitzacions de blogs i altres pàgines que també conté.És una eina de RSS.
En aquesta pàgina podem tenir organitzats els diversos blocs i webs del temes que ens interessin i tenir-los emmagatzemats i organitzats per temaris o de la manera que més ens agradi.


Una de les seves característiques és la tasca que permetendreçar i organitzar les webs a les quals estem interessats en seguir, de manera que ens facilita la feina quan volem mirar o revisar les actualitzacions de les notícies a les webs,blogs, etc.
Com podem veure els títols subratllats en vermell són les carpetes on ficarem organitzats els webs i/o blogs que estan més avall. Aquesta en concret és la meva organització del feedly on tinc distribuits els continguts en educació i altres temes d'interés com el turisme i al decoració.



Com accedir a un compte de Feedly?


Entrem a la pàgina oficial de Feedly i a la part superirio dreta cliquem al botó LOG IN.
Un cop aquí haurem de crear un compte nou i introduir les nostres dades i preferències del nostre compte de feedly.
Un cop enregistrat ens donarà pas per a accedir a categories (els apartats que surten subratllats en vermell), per exemple gastronomia, notícies, etc. Seleccionem un, i seguidament ens apareixeran diverses webs o blogs sobre aquest tema.
Per afegir-los només hem de clicar al botó "+" de color verd, i ens sortirà reflexat sota la categoria.
Com hem explicat abans, el nostre feedly quedarà ben endreçat per categories i ho podrem veure a la part esquerre de la nostra pantalla.


Enllaços:
http://es.wikipedia.org/wiki/Feedly

Aquesta entrada ha estat elaborada amb la col·laboració de Rebeca Losada i Marta Pagan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario