domingo, 12 de octubre de 2014

GTIC: Els blogs i les seves possibilitats

Tots som conscients que, actualment, s'han produït una sèrie de canvis en la nostra societat. Canvis que de manera directa o indirecta ens afecten en positiu o negatiu.
Estic parlant dels canvis tecnològics, cada vegada més latents en el nostre voltant. Anem evolucionant més i de manera més rápida, sense gairebé adornar-nos.
Hem deixat de banda el paper i el llapis per donar pas a la tinta digital, com per exemple amb les tablets, també hem deixat de banda els llibres en paper per donar pas al diaris, revistes, articles digitals, etc.
 El món de l'educació i el seu aprenentatge està donant un gir de 380º a una velocitat increíble. Per aquest motiu, els futurs i futures mestres, hem d'obrir-nos pas i endinsar-nos al camí de la nova manera d'aprendre, de la nova adquisició de coneixements, obrir la nostra ment per a la tecnología del nostre segle, en definitiva, una nova metodología.
Una molt bona manera d'obrir aquest camí és mitjançant la creació d'un bloc. El bloc, això que pot semblar tan simple i difícil a la vegada,  produeix tant als mestres com als alumnes, adquirir i descubrir  unes capacitats  no obtingudes amb un altra "manera de fer".
Tota aquesta reflexió en quan als blocs ha sigut, sense anar més enllà, desprès d'haverme llegit el llibre següent: (que caldria afegir que recomano totalment per tothom que estigui interessat en aquest tema).

No hay comentarios:

Publicar un comentario