sábado, 6 de diciembre de 2014

Padlet

El Padlet és una altra eina que ens dóna la possibilitat de compartir i col·laborar en la creació d'informació. És una aplicació molt senzilla, ja que no cal registrar-se i dóna moltes possibilitats per compartir-los a les xarxes socials, amb codis embed, etc.



Aquest exemple s'anomena "Animalets que no voldríes tenir a casa". Per crear-lo hem de clickar a la pestanya de create new padlet, i se'ns obrirà el nostre mur. A la dreta de la pantalla ens apareix una barra amb diferents opcions per l'edició del nostre padlet. L'últim botó, el de configuració ens permet posar-li un títol i una descripció. També ens dóna l'opció de canviar el fons, ja sigui de color o amb una imatge. 


A més, podem escollir com volem que s'organitzin les imatges que inserirem, afegir una direcció web i seleccionar la privacitat que vulguem. 

Per adjuntar imatges, podem arrosegar-les des d'una carpeta o fent un doble click al mur i buscant i l'arxiu a la biblioteca. 

Per últim, podem compartir el nostre padlet a les xarxes socials, imprimir-lo o exportar-lo en format pdf, excel o com a imatge. 








Aquesta eina podem fer-la servir a les aules amb els nens a mode d'agenda, per passar llista, per treballar alguns conceptes, etc. Són útils com a recordatori o com a activitat.
Aquest és el resultat final del padlet que vam crear entre tota la classe.





Aquesta entrada ha estat realitzada de manera conjunta amb Rebeca Losada i Marta Pagan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario