lunes, 22 de diciembre de 2014

Comunicador en xarxa

A l'assignatura de Comunicació Oral Escrita i Digital i Gestió de la informació i de les TIC vam haver de fer un seguiment a una persona que considerem un bon comunicador i corroborar-ho. 

El seguiment va ser durant un mes del 3 de novembre al 5 de desembre. El meu grup format per la Marina Garcia, Marta Pagan, Asuncion Perez i Inés Piqué vam escollir al periodista Victor Amela, i el vam seguir a través del programa Arucytis, la Contra de la Vanguardia i a les xarxes socials, entre altres plataformes. Tota la informació recopilada en aquest temps la vam recollir i estructurar en un sites dividit en pestanyes.

 Per sintetitzar la informació vam fer ús del programa Movie Maker per crear vídeos recopilatoris de les seves publicacions a la Contra de la Vanguardia i a les xarxes socials, Facebook i Twitter.

 Per més informació us deixem el link del nostre sites:


 Després de fer el seguiment vam arribar a la conclusió que en Victor Amela és un bon comunicador que destaca en les seves publicacions a la Contra de la Vanguardia, a diferència de les xarxes socials i el programa Arucytis donat que el contex on es troba no pot mostrar tot el potencial.

 Caldria dir que les xarxes socials les utilitza com a mitjà per comunicar la seva trajectòria professional.


 Aquesta entrada ha estat realitzada de manera conjunta amb Rebeca Losada i Marta Pagan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario